Top

Podcast – lyssna när det passar dig

Poddar, eller podcasts, ger dig möjlighet att lyssna och ta del av inspiration och kunskap samtidigt som du sitter i traktorn eller gör andra sysslor på gården.

Vattenpodden växte fram som ett coronaanpassat alternativ till föreläsningar och träffar under 2020 och 2021. Intervjuerna fokuserar på ämnen om att minska näringsförlusterna från odlingsmark och är producerade av vattenskydd.ax som en del av projektet minskade näringsförluster från jordbruksmark.

Vattenpodden- inspiration och kunskap när det passar dig. 

Mer om samma ämne

Bra poddar om lantbruk

Podcasten Framtidsodlarna är producerat av SLC i Finland. Podden riktar sig till alla dem som är intresserade av hur den finländska maten produceras, hur lantbrukare bakom maten ser på framtiden och framtidsutvecklingen av lantbruket.

Axganpodden handlar om hållbarhetsarbetet i den åländska livsmedelskedjan.

”För dig som odlar mat, producerar mat, köper mat, äter mat, säljer mat, intresserar dig för mat… en podd för ALLA egentligen 😃.”

Podcasten Odlingsmark är en ny (2021) podcastserie från Baltic Sea Action Group, BSAG.

tre i en

Denna artikel är producerad som en del av Leaderprojektet ”Minskade näringsförluster från jordbruksmark”. Projektet drivs av Ålands Vatten och vattenskydd.ax under perioden 2019-2022.

Tillbaka till lantbruk och vattenskydd
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om lantbruk och vattenskydd

Ålands vatten Ab ansvarar för behandlingen personuppgifter som samlas in på företagets webbplatser och i samband med olika evenemang som företaget anordnar. Läs vår integritetspolicy här

Fler artiklar om lantbruk och vattenskydd