Integritetspolicy för Ålands vatten Ab

Ålands vatten Ab (FO-nummer 0144719-7, Vattenverksvägen 34, 22150 Jomala) är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som företaget samlar in. Du når oss genom info@vatten.ax eller 018-32860.

 

Vi använder uppgifterna du väljer att lämna till oss enbart för att på olika sätt hålla kontakt med dig och förse dig med relevant information du bett om att få. Vi samlar in uppgifterna för att kunna skicka ut de nyhetsbrev du väljer att prenumerera på, skicka relevant information till kranmärkta organisationer eller skicka annan information till dig som du har godkänt att ta emot.

 

Vi sparar dina uppgifter tills du väljer att avregistrera dig från nyhetsbreven eller Kranmärkningen alternativt meddelar oss att du inte längre vill att vi kontaktar dig.

 

Genom att kontakta oss har du rätt att begära tillgång till samt rätta, radera eller flytta dina uppgifter. Du har också rätt att begära att användningen av dina personuppgifter begränsas samt att de inte får användas för direktmarknadsföring.

 

Du har slutligen rätt att invända mot eller lämna in klagomål gällande vår behandling av dina personuppgifter till oss eller till Datainspektionen på www.di.ax.

 

Ansök om kranmärkning

Du kan välja att kranmärka hela din verksamhet eller enskilda konferenser och event som din organisation anordnar.

Fält markerade med en * är obligatoriska